Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

FAYEV’den ekonomik ev edinme formülü: PANEL SİSTEM + İMECE SİSTEMİ = KENDİ EVİNİZ!

Ev sahibi olmanın en kolay yolu finansal imeceleşme sistemimiz, iş birliği modelini her geçen gün geliştirip çeşitlendirerek her ihtiyaca uygun ürün ve hizmetler sunuyor. Bu çeşitliliğin ilgi çeken örneklerinden biri de FAYEV şirketiyle hayata geçirdiğimiz iş birliği modelimiz oldu.

Donatılı panel sistem konut üreticisi FAYEV’den istediğiniz ev modeline sahip olabilir ve İMECE avantajıyla ödemelerinizi 40 aya varan vadelerle yapabilirsiniz.

Türkiye’nin hangi şehrinde olursanız olun istediğiniz yerde, zevkinize ve ihtiyacınıza en uygun eve kavuşabilir, FAYEV kalitesiyle kendi yaşam alanınızı oluşturabilirsiniz. Fiyat çeşitliliğiyle geniş ürün yelpazesi, işçilik ve mimarlık hizmetiyle evinizi hem ekonomik bir şekilde hem de en güzel dekorasyonla tamamlamış olursunuz.

Donatılı panel sistem sayesinde yalıtım bloğuyla kaplı, sökülemez ve ek yeri olmayan konutunuz, sağlamlığın yanında yüksek kalitede ısı ve ses yalıtımı sağlar. Dayanıklılık ve konforun bir araya geldiği FAYEV yapı sistemi yüz yılın üzerinde yapı ömrüne sahiptir.

Detaylı bilgi için: fayev.com