Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

İMECE İş Birliğiyle Yeşilkent Konakları’nda Şimdiden Yerinizi Alın!

Finansal imeceleşme dayanışmasının gücü sayesinde faizsiz ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi yapan modelimiz, birbirinden cazip seçenekler sunmayı sürdürüyor.

2022 yılı temmuz ayında inşası başlayan Yeşilkent Konakları Projesi de ‘Finansal İmeceleşme’ sistemimiz ile yeni yatırımcılarına kapılarını açıyor. MCP Four Gayrimenkul Geliştirme San. Ve Tic. Ltd. Şti. ve İMECE Tasarruf Finansman A.Ş arasında 11.08.2022 tarihinde imzalanan iş birliği ve iyi niyet protokolü çerçevesinde MCP Four Gayrimenkul Geliştirme San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yöneticisi Adem Ceylan ve İMECE Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürümüz Av. Kerim Altıntaş, bir araya gelerek bu önemli iş birliğinin imzalarını attılar.

2022 yılı temmuz ayından itibaren inşası başlayan Yeşilkent Konakları projesi toplamda 42.000 metrekare arsa üzerinde projelendirilmiş iki katlı 65 adet villadan oluşuyor. Proje, İstanbul Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi’nde göl ve vadi manzaralı arazi üzerine yer alıyor. Proje içerisinde camii, kütüphane, kafe, havuz, konferans salonu, spor salonu, sauna ve halı saha gibi sosyal alanlarla birlikte ailelere yönelik konfor alanları bulunuyor. Karaağaç gişeleri TEM'e 2 dakika, Mall Off İstanbul AVM'ye 20 dakika, İstanbul Havalimanı’na ise 20 dakika mesafede bulunan proje, konumu ve doğanın içindeki yerleşkesiyle dikkat çekiyor.

İş birliği çerçevesinde bu özel projeden villa sahibi olmak isteyenler ister %60 Peşinat ile 36 ay taksit isterse %50 peşinat ile 30 ay taksit veya %40 peşinat ile 24 ay taksit seçeneklerinden yararlanabilecek.

Siz de İMECE iş birliğiyle Yeşilkent Konakları’nda şimdiden yerinizi alın, uygun ödeme koşulları ile doğa ile iç içe modern yaşam alanları sunan konforlu bir yatırımın tadını çıkarın!

 

Detaylı bilgi için: www.yesilkentkonaklari.net

Saygılarımızla…

İMECE Tasarruf Finansman A.Ş.