Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

İMECE- Empi Home İş Birliği ile Tiny House Almak Çok Kolay!

Hem ev sahibi olmak hem de evinizi istediğiniz yere taşımak İMECE ve Empi Home iş birliği ile artık mümkün. Geliştirdiği yenilikçi iş birliği modeli ile birbirinden özel projelerde, özel fırsatlara imza atan İMECE Tasarruf Finansman A.Ş, son olarak Tiny House Tekerlekli Ev modelinin önemli isimlerinden Empi Home ile iyi niyet protokolüne imza attı. Şirketimizde gerçekleştirilen imza töreninde Empi Home Firma Sahibi Sinan Dalaz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Yunus Aksu, iki firma arasındaki iş birliğine resmiyet kazandıran iş birliği protokolünü imzaladılar. Empi Home projesinden Tiny House almak isteyenler İMECE’nin sunduğu özel imkanlardan faydalanabilecek ve İMECE’nin tasarruf finansman modeliyle yalnızca %25 peşinat ve 24 aya varan taksit imkânlarıyla faiz ödemeden ve fiyat artışlarından etkilenmeden Tiny House evlerine kısa sürede kavuşabilecekler.

Çok sayıda yeni modeli, geniş tasarım yelpazesiyle, tamamı ön üretimli Tiny House modelleri her türlü beklentiye cevap verebilen Empi Home, sunduğu mimari özgürlükle, birbirinden farklı tasarımları kullanıcıların beğenisine sunuyor.  Ruhsatlı Tiny House Tekerlekli Ev modelleriyle, istediğiniz yerde ev sahibi olmanıza imkan tanıyan Empi Home, 6 ay sonra teslim, isteğe göre dizayn edilebilir tasarımlar ve 300 km’ye kadar istenilen lokasyonda teslimat hizmetiyle müşteri memnuniyetini üst düzeye taşıyor.

İMECE’nin sunduğu özel imkânlarla, siz de Tiny House sahibi olabilir, istediğiniz yerde ve zamanda, doğayla baş başa olmanın konforunu Empi Home Tiny House ile yaşayabilirsiniz.

 

Detaylı bilgi için: https://www.empitinyhouse.com/

Saygılarımızla…

İMECE Tasarruf Finansman A.Ş.