Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

İMECE Sistemi ile Cazip Koşullarda Villa Sahibi Olabilirsiniz

İnşaat firmaları ile geliştirdiğimiz iş birliği modelimize katılan firmaların sayısı artmaya devam ediyor. Mimarinin merkezine yaşam kalitesi ve konforu koyan ANAKENT KONUT firması yeni projesi LOFT KENT’te, müşterilerine İmece Finansal İmeceleşme Sisteminin avantajları ile villa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yunus Aksu ve Anakent Konut Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yalçınkaya’nın imzalarıyla hayata geçen iş birliği projesi ile Loft Kent’te 24 aya varan taksitlerle villa sahibi olmak mümkün olacak. Ayrıca ilk etabı Ağustos 2022’de tamamlanarak teslime hazır duruma gelecek projeden iş birliği modelimizin avantajları sayesinde peşinat ödemesi yapanlar tapularını hemen teslim alabilecek. Böylece bölgenin en kaliteli ve lüks projelerinden birinde uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla villalarına taşınabilecekler.

Silivri Selimpaşa’da bulunan 5+1 dubleks Loft Kent villaları yeni nesil mimari, ferahlık ve konforu yüksek kalite ile buluşturmayı hedefliyor. Aidat derdi olmadan kendine ait bağımsız giriş çıkışlara sahip, yerden ısıtmalı villaların bahçe ve yüzme havuzu, özenle tasarlanmış ateş çukuru, geniş verandası ve iki araçlık otoparkı bulunuyor.

Birçok zincir market ve mağazanın yanında, Selimpaşa Plajı’na yakınlığıyla da sosyal yaşam alanlarına kolay ulaşım imkânı sağlayan Loft Kent; D100 Karayoluna 2 dakika, Avrupa Otoyolu’na 4 dakika, İstanbul Havalimanı’na ise 30 dakikalık mesafede yer alıyor.