Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

İMECE ile İş Birliği Yapan Firmalar Arasına Filizfidanoğlu İnşaat da Katıldı

Finansal İmeceleşme Sistemimiz yeni katılımcıların ve şirketlerin ilgisiyle her geçen gün artan bir hızla büyümeye devam ediyor. İş birliği halkamıza son eklenen firmalardan biri de 20 yılı aşkın süredir Sakarya Karasu bölgesinde 8000’den fazla nitelikli konut inşaatı gerçekleştirmiş FİLİZFİDANOĞLU Şirketler Grubu oldu.

İnsanımıza doğal ve sosyal donatılara sahip modern ve konforlu yaşam alanları üretme misyonuyla faaliyet gösteren FİLİZFİDANOĞLU İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Filizfidanoğlu ile İMECE Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu ve şirket yöneticileri 28.01.2021 Perşembe günü İMECE genel merkezinde bir iyi niyet ve iş birliği protokolü imzaladılar. Günün anısına bir kutlama pastası da kesilen imza törenine iki tarafın yöneticileri de eşlik ettiler. İmzalanan protokol kapsamında FİLİZFİDANOĞLU İnşaat’ın müşterileri de İMECE’nin sağladığı faizsiz, uzun vadeli ve uygun fiyatlı konut edinme imkanlarından özel koşullarla yararlanma fırsatı bulacak.

İMECE’nin özgün olarak tasarladığı Finansal İmeceleşme Modelinde katılımcı müşteriler daha baştan konut almak istedikleri proje ve daireyi banka kredilerinden çok çok daha avantajlı ve faizsiz şekilde 100 aya varan taksitlerle ödeme imkânı elde ediyorlar.

İstanbul’a 2 saat uzaklıkta ve Karadeniz’in kıyısında yer alan Sakarya Karasu, sahip olduğu doğal güzellikleri, kumsalı, iklimi, uygun fiyat ve yaşam koşulları ile İstanbul başta olmak üzere çevre illerden yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.