Anasayfa - Medyada İMECE

Medyada İMECE

Emlak Dergisi | Aralık 2022

İMECE Aracılığıyla 60 Ay Vade Sıfır Faiz

BDDK lisanslı ilk tasarruf finansman kuruluşlarından olan İMECE iş birliğinde gerçekleşen kampanya sayesinde, Karmar Sakura’dan ev almak isteyenler Aralık ayı sonuna kadar harekete geçmeleri halinde 60 ay vadede sıfır faizle bu hayallerini gerçekleştirebiliyor. Kampanya sınırlı sayıda konut için geçerli olacak.

Yükselen kredi faizleri ve bankaların kredi limitlerini daraltması nedeniyle ev sahibi olmakta zorlanan yerli yatırımcıya Karmar AŞ’den finansman desteği geldi. Aralık ayında Karmar Sakura konutlarından almak isteyenler, İMECE aracılığıyla 60 ay vade sıfır faizle ev sahibi oluyor. Sınırlı süreyle geçerli kampanya, sınırlı sayıda konuta uygulanacak.

İstanbul Basın Ekspres yolunda aile konseptinde inşa ettiği Karmar Sakura evlerinde yabancıların ilgisi ile karşılaşan Karmar AŞ, yüksek kredi faizi ve bankaların kredi tahsisini daraltması nedeniyle zorlanan yerli müşteriler için sınırlı süreli bir kampanya sunuyor.

BDDK lisanslı ilk tasarruf finansman kuruluşlarından olan İMECE iş birliğinde gerçekleşen kampanya sayesinde, Karmar sakura’dan ev almak isteyenler Aralık ayı sonuna kadar harekete geçmeleri halinde 60 ay vadede sıfır faizle bu hayallerini gerçekleştirebiliyor. Kampanya sınırlı sayıda konut için geçerli olacak.