Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

Bilecik Erguvan Evleri Uygun Ödeme Koşullarıyla Finansal İmece Sisteminde

Sağlamış olduğu avantajlar sayesinde ilgi ve beğeni görmeye devam eden is birliği modelimize bir yeni proje daha katıldı. 2011 yılından beri gayrimenkul sektöründe geniş bir hizmet yelpazesi sunan TRC Yapı, Bilecik merkezinde inşa ettiği Erguvan Evleri projesi ile IMECE sistemini tercih eden yeni inşaat firması oldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yunus Aksu ve TRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Sakıp Kurt’un imzaladığı iş birliği projemiz Erguvan Evleri’den 48 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı veriyor.

Kredi, faiz, kefil gibi finansal zorluklara takılmadan  ev satın almak isteyenler finansal imeceleşme sistemimizin sunduğu avantajlardan yararlanarak kira öder gibi konut sahibi olabilecekler.

Sosyal imkanlarla konforu birleştiren Erguvan Evleri 119 m 2+1 daireden 271 m 5+1 dubleks daireye kadar müşterilerine birçok farklı seçenek sunuyor. A kalite malzemenin kullanıldığı şık ve kullanışlı mimarisi ile dikkat çeken Erguvan Evleri en geç Aralık 2022’de teslime hazır hale gelecek.