Anasayfa - Basın Bültenleri

Basın Bültenleri

Birlikten İmece doğuyor!

Birlikten İmece doğuyor!

Faizsiz Tasarruf ve Dayanışma Sistemine yeni bir güç ve soluk getirecek olan İMECE Tasarruf Finansman A.Ş. yepyeni ürünleri, yenilikçi hizmet modelleri, kuralların yeniden yazılmasını sağlayacak İmece Vakfı girişimi ve sektörün en büyük hizmet üssüyle Türkiye'ye merhaba diyor. Son yıllarda gittikçe artan bir taleple karşılaşan bu sektöre, İmece’nin yeni dinamizm ve ivme getirmesi bekleniyor.

11 Ocak 2020 Cumartesi günü, saat 13:00'de başlayacak olan İmece Açılış Töreni, takdim ve sinevizyon gösterileriyle başlayacak, protokol konuşmaları, kurdela kesimi, mini konser ve gösteriler, ikram ve ağırlama törenlerinin ardından akşamında lazer ve ışık gösterileriyle son bulacak.

2000'den fazla personelin eğitileceği İmece Akademi, 65 kişilik Çağrı Merkezi, 200 kişilik Konferans ve Etkinlik Salonu, Çocuk Oyun Alanları ve diğer birimleriyle 11.000 m2'lik kapalı alanıyla Türkiye'nin en büyük hizmet üssüyle hizmet verecek olan İMECE Genel Merkezimizin açılış törenine iş dünyasının çatı örgütlerinin yanı sıra, birçok sivil toplum kuruluş temsilcisinin , sektör mensuplarının ve geniş bir davetli topluluğunun katılması bekleniyor.!