Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

52 Aya Varan Taksitlerle Faizsiz Ev Sahibi Olma Fırsatı Aston Life Cadde’de

İnşaat firmaları ile konut almak isteyenleri en avantajlı ödeme yöntemiyle faizsiz zeminde buluşturan Finansal İmeceleşme sistemimiz büyümeye devam ediyor. Sancaktepe’de inşa edilen Aston Life Cadde projesi, faizsiz tasarruf finansına kazandırdığımız örnek iş birliği modelimize katıldı.

Türkiye’nin önde gelen alt yapı ve taahhüt firmalarından Aston Yapı Elemanları A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kandemir ve Yönetim Kurulu Başkanımız Yunus Aksu, iki firma arasında iş birliğini başlatan anlaşmayı imzaladılar. Bu sayede Sancaktepe’nin merkezinde bulunan Aston Life Cadde’den %35 peşinat, 52 ay taksit ile faizsiz, kefilsiz ev satın almak İMECE ile mümkün olacak.

2024 yılında tamamlanacak Aston Life Cadde’de yer alan dairelerde son teknolojiyle donatılmış akıllı ev sistemleri bulunuyor. Yüksek malzeme ve işçilik kalitesi ile tasarlanmış 114-164 m2 arası 2+1 konutlar, 122-170 m2 arası 3+1 konutlar ve 232 m2 4+1 dubleks konutlar geniş, ve ferah iç, dekorasyonu bir arada sunuyor. Ayrıca proje açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, teras bahçeleri, 7/24 güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatıyı içerisinde barındırıyor.

Detaylı bilgi için: astonlifecadde.com